Sketch en Allestelt

Gisteren toch maar even naar de huisarts geweest en ondanks dat ik niet zo'n voorstander ben van het slikken van antibiotica toch maar aan een kuurtje beginnen want dit duurt gewoon te lang. Heb ook iedere dag koorts dus dat is niet goed. Waarschijnlijk gaat het na zo'n kuurtje toch snel beter hopelijk wel want ik begin aardig moe te worden.

Enfin heb toch tussendoor wat kunnen skreppen al is het niet van harte en ben ook niet echt tevreden over het resultaat maar oke. Soms valt een lootje weleens anders uit dan je in gedachten had.

Allereerst dit lootje voor het allesteltblog er staan weer mooie uitwerkingen bij dus zeker de moeite waard om te bekijken.
Het te liften lootje;En hier mijn uitwerking, ik slaag er maar niet in om rode lay-outs goed op de foto te krijgen in werkelijkheid zijn de kleuren veel mooier heb het nieuwe papier van making memories gebruikt papetrie in mooie roodtinten op craft cardstockVoor het SA-forum had ik een sketch gemaakt;
En hier mijn uitwerking heb heel erg liggen schuiven met allerlei merken papier en het was het allemaal niet ben nog steeds niet tevreden maar ale heb de foto bewerkt in paintshop pro. Eerst zwart/wit gemaakt en toen de kleding en de bloemen in hun oorspronkelijke kleur.Dat was het voorlopig weer even ga proberen om m'n projectje voor Manita af te maken en vanavond ga ik samen met m'n vriendin een workshop volgen bij het knutselhukse in Tegelen. Nee geen skrep maar wel met foto's dus ben benieuwd.


Reacties

Anoniem zei…
ik vind ze alle3 goed gelukt hoor!!!de 1ste is mijn favoriet!!wens je vlug beterschap toe!niekolken

http://knutselfrutsels.blogspot.com/
Sandra zei…
Gave lootjes weer!
en Beterschap, hopelijk voel je je snel weer fit!
~Sandra~
Romy zei…
Ze zijn weer super geworden! Veel beterschap; ik hoop dat de antibioticakuur aanslaat.
Wilma zei…
Ik vind ze anders goed gelukt hoor! Merk je al dat de antibiotica een beetje werkt? Beterschap hoor!
Je@net zei…
Leuke lootjes Anja en beterschap hoor!!
Anoniem zei…
Schitterende lootjes Anja !! Vind de eerste het mooiste en de titel, die wil ik ook een keertje gebruiken.
Groetjes Berdien
Margriet zei…
Mooi geworden hoor! Leuke foto ook van jou en je dochter(?).
Sandra zei…
Leuke LO's en van harte beterschap.
Monique zei…
Leuke lootjes geworden. Voel je je al weer wat beter?
geweldige lootjes weer en het fotograferen van LO`s is heel lastig doe dit zelf bij ene daglichttl lamp en nog krijg ik vaak de kleur er niet goed op