allestelt (veel foto's)

Het is weer woensdag dus allesteltdag. Deze keer kwam de uitdaging van mijn kant. Aangezien Terese vorige keer het over een andere boeg gooide en ons niet een lootje liet liften moest ik ook maar eens iets anders verzinnen.
Waarschijnlijk herkent iedere scrapper onder ons het feit dat we naast het scrappen natuurlijk ook fervent verzamelaars zijn en dan niet alleen van scrapspullen maar ook van allerlei items om te scrappen of te bescrappen. Zo heb ik in de loop van afgelopen jaren al heel wat blikjes, doosjes, verpakkingen ed. bewaard om ooit eens te bescrappen. Dus mijn opdracht was neem een item en alter dit.
Ik heb gekozen voor een lintspoel van prima marketing welke ik eerst met zwarte crackle-paint heb bewerkt. Bovenop heb ik een diecut van jenny bowlin family aangebracht en rondom rood/wit elastisch lint en een zwart fluwelen bandje.
Uiteraard is de vlinderpons van de double-do weer aan de beurt geweest. Door het hele boekje vind je deze vlinders terug.
Het boekje is van chipboard gemaakt en aan de zijkant heb ik de letters FAMILY verwerkt. Al het gebruikte papier is van Jenny bowlin family serie evenals de die-cuts. De bladzijden zijn m.b.v. boekbindringen aan de spoel vastgemaakt.
Het zijn wel wat veel foto's geworden.

Hier de geverfde spoel;

De spoel en het losse boekje;

De afzonderlijke pagina's;

Reacties

Claudia zei…
WAUWIE Anja!! Wat ontzettend gaaf gedaan zeg! Echt super mooi....

Misschien een inzending voor het scrapbookmagazine??? hihi zou leuk zijn toch! Denk dat je er veel leuke reacties op krijgt...

Groetjes, Claudia
Wilma zei…
Prachtig zeg!!!
Romy zei…
Wauw, wat ziet dat er mooi uit! Een leuk werkje, alleen al de bewerkte spoel is een prachtige creatie op zich. En alle bladzijden maken het een supermooi geheel.
Maaike zei…
Heeeeel erg super gedaan! Wat een geweldig papier om mee te werken!
Heidie zei…
heel erg mooi. En wat een leuk idee.
groetjes Heidie
Marit Meijer. zei…
Wat een super idee!!!
Dat wil ik ook maken...
maar waar ga ik zo'n spoel vandaa trekken?
mmmmmmmmmmm

Liefs,
Marit.