Deze jongedame

Het was deze week een gekte op het SA-forum omdat er morgen een cybercrop plaatsvind geleid door Ellen geeft ze een week van tevoren al aan allerlei mensen mysterie-challenges. Mijn challenge was zet een lootje op het forum en laat de mensen geloven dat je man dit heeft gemaakt. Nou het lootje is niet door mezelf gemaakt maar door Emy en ze trapten er ook nog in ook hoewel er ook waren die toch zo hun twijfels hadden.
Maar goed deze heeft Emy dus gemaakt niet slecht toch? Leuk om zo samen te scrappen hoewel ik dan ook wel een beetje bang ben dat ik straks al m'n mooie spullen moet gaan delen.


Gisteren haar verjaardag gevierd alweer 12 jaar meid wat word je snel groot. Na de vakantie ga je al naar de middelbare school, poeehhhhh.


Donderdagavond nog een leuke workshop gevolgd bij Manita maar heb hem nog niet af dus moet weer snel aan de slag.
Vanavond nog een verjaardag van de buurvrouw en morgenavond weer naar Venlo voor een workshop van Mr. rusty pickle Lance Anderson. Leuk hoor.

Allemaal een heel fijn week-end.

Reacties

Joke zei…
Haha, dat delen van je dierbare scrapspullen ken ik. Heel erg moeilijk soms, maar ook wel eg leuk om de resultaten te zien. Complimenten voor je dochter.
Ingen zei…
Ik vind dat je dochter een ontzettend mooie LO gemaakt heeft!
Je@net zei…
Super leuke lo en complimenten aan Emy!
En natuurlijk mijn felicitaties aan het jarige Jetje!
super gedaan Emy en nog van harte gefelicteerd met je 12de verjaardag
**SCRAP-GEK** zei…
ooooooh die LO is inderdaad suuuuuuper! gaaf gedaan hoor emy!!! en tja het forum...*zucht* die probeer ik deze week te mijden! LOL! ik word er helemaal gek!!! :-) gefeliciteerd met je dochter...wat word ze groot joh! time flies...fijn weekend! groetjes Marije.
Romy zei…
Hihi, ik ben er ook ingetrapt. Maar het is wel een superlayout! Mijn complimenten voor Emy.

En ook nog van harte gefeliciteerd. Het wordt al een hele meid. Tja, de tijd gaat erg snel.

Alvast veel plezier bij de workshop!