DOM

Allereerst de workshop is goed verlopen de dames vonden het heel erg leuk en eentje komt zelf s nog een keer terug om te skreppen, yes!!!!!!! Heb helaas geen foto's kunnen maken van hun uitwerkingen maar geloof me het waren stuk voor stuk hele mooie lijstjes. Ze hebben m'n voorraad bewonderd en meenden dat ik toch echt niks meer hoefde te kopen. Tja ik HOEF inderdaad niets meer te kopen maar..................


Doe op het SA-forum mee met de DOM ( Deck Of Me) maar liep gigantisch achter. Heb gisteravond even een inhaalslag gedaan en heb week 15 t/m 21 gemaakt, week 19 moet nog maar daar had ik geen passende foto bij. Ik heb voor de DOM de kaartjes van een rolodex genomen die ik nog had staan. Achteraf heb ik daar een beetje spijt van want de kaartjes zijn wel erg klein. Oke des te meer uitdaging om er steeds weer iets fraais van te maken.

Hierbij de foto's van dom 13 t/m 21 want dom 13 en 14 had ik nog niet hier laten zien.

DOM 13 Best friendDOM 14 Favorite color
DOM 15 Things I loveDOM 16 Nature
DOM 17 Good times
DOM 18 Time to yourself

DOM 20 At school I was

DOM 21 The day before

Heerlijk als je weer zo bij bent en nu snel op naar de andere dingen die nog op me liggen te wachten, een fotoswap, een sketch een lootje voor allestelt, een dare en een lootje voor SWAT o en ook nog een vriendenboekje.

Groetjes en bedankt voor het bekijken.

Reacties

MadeByMaly zei…
Je hebt weer prachtige, persoonlijke dommetjes gemaakt. Groetjes, Marianne
Nicky zei…
nou je hebt echt een superstijl. gaaf die kaartjes van jou!
Wilma zei…
Jij heb zeker hard gewerkt zeg! Ze zijn helemaal gaaf!!!
groetjes Wilma
Anoniem zei…
super dommetjes weer anja en wat lijken susanmne en emy toch op jou onderste foto wara je zwanger bent

gropetjes yvon
lucie sollie zei…
Wat een mooie kaartjes!
vooral die laatste vind ik erg mooi. dat hartje zo om de buik...

groetjes Lucie
Je@net zei…
Zo zeg, jij hebt de vaart er ff in gezet!! Super leuke kaartjes Anja!
Monique zei…
Wat een mooie kaartjes heb je weer gemaakt. Jammer dat je geen foto's hebt gemaakt van je curcus. Was er erg nieuwsgierig naar.:))
Rozella zei…
Zo he.... jij bent creatief bezig geweest en ik vind het wel wat hebben die kleine rolodexkaartje. Juist een enorme uitdaging en ik moet zeggen dat is jou zeker goed gelukt want ze zijn stuk voor stuk erg leuk en mooi gedaan. Op naar je volgend projectje...