Drukke week

Deze week staat in het teken van het 5-jarig bestaan van debasisschool Kom.mijn in Belfeld. Vandaag versieren de kids de school met zelfgemaakte slingers. Morgen gaan we met de hele school ( 470 kids en leraren en ouders) met de bus naar Toverland. Woensdag is er een juffen en menerendag, de verjaardagen van de juffen en meneren worden sinds drie jaar op een dag gevierd. Daarvoor zijn we zondag aan de knutsel geweest de ideeen voor de traktatie's heb ik opgedaan op de make en takedag van de creatie afgelopen zaterdag. Voor de meneren van Emy hebben we kauwgompakkie's geknutseld. En voor de juffen van Susanne hebben we blommetjes op een rietje geknutseld dit idee kwam van Jo-Ann.

Donderdag zijn er voor de kinderen de hele dag workshops, van schilderen, schminken, jembe, drummen, dans etc. met tussendoor een lunch en een geheime voorstelling.
Vrijdagochtend mogen ze naar het gemeenschapshuis waar een toneelstuk word opgevoerd van de leraren en enkele ouders.

Het was zaterdag een hele gezellige, drukke, leerrijke dag. Gezellig samen met Yvon en Dorine naar de creatie gereden en daar ontmoette we ook nog Marjan met haar dochter Nikki en Veronica. Hebben eerst geshopt bij het papier in de uitverkoop 25 vellen voor 7 euro, en rub-ons 5 vellen voor 5 euro, koopje toch. Toen hebben we een leuke workshop gevolgd bij Natasja en vervolgens bij Jo-Ann


Vervolgens lekker in het zonnetje gezeten en genoten van de lekkere hapjes.

Nog een workshoppie gevolgd van een kauwgumpakkie kan de foto niet laten zien want heb hem uit mekaar gehaald als voorbeeld voor de traktatie's van de meiden.

Nog even binnen wat gewinkeld en gebaald dat ik de vorige keer geen abbo heb genomen op de mooie kit van hun want deze keer was hij echt om te smullen, misschien, misschien...........

Heb nu wel gelijk een abbo genomen.


Bedankt voor het bekijken weer.

Reacties

Wilma zei…
Wauw, dat klinkt helemaal geweldig Anja!! Ik moet toch ook maar weer eens workshoppies gaan volgen!
Veel plezier deze week met alle dingen op school!
groetjes Wilma
marjan zei…
Ik vond het weer een hele gezellige dag !!
Wat hebben we mazzel gehad met het weer :)
Jammer van de kit,ik hoop dat de volgende ook zo leuk zal zijn ...
Tot gauw
Natasja Vink zei…
Hoi Anje,

wat zijn je traktaties leuk geworden.

GR. Natasja
Ziet er allemaal wer erh mooi uit, Anja!
Die traktaties zijn ook erg leuk!
Ik vond het hardstikke leuk jou ook weer eens gezien te hebben!! En die koffie gaan we zekers een keertje doen hoor!
Ingrid zei…
Wat een leuke traktaties, Anja. Die vallen vast in de smaak! En zo te lezen heb je zaterdag een gezellige dag gehad.