Mission accomplished

Gisteren om 7 uur was ik in het ziekenhuis in Venray voor m'n spataderoperatie. Kreeg eerst twee molletjes en een spierverslapper en vervolgens maakte de artsassistent een mooie pentekening op m'n benen. Om 8 uur kreeg ik een ruggeprik waar ik ontzettend tegenop had gezien maar dit viel me dus voor 100 wat zeg ik 200% mee. Alleen wat geeft dat een raar gevoel zeg als je onderlijf niet meer bij je hoort. Om 20 over 8 lag ik op de tafel en om 10 uur weer op de recovery. Om 11 uur mocht ik naar de kamer terug en kreeg eindelijk wat te eten maar belangrijker nog ik kreeg koffie!!!!!!!!!Om 3 uur had ik al het gevoel weer terug en merkte ook voor het eerst dat er wat was gebeurd. Ik werd van het drukverband verlost en op alle zwaluwstaartjes werden pleisters geplakt en steunkousen aan. Om 6 uur was ik weer save en sound thuis. Moet de steunkousen drie dagen en nachten dragen en dan nog drie weken alleen overdag. Veel lopen en zitten met de benen hoog. En als ik sta dan moet ik wiebelen.

Blij dat het achter de rug is.

Reacties

Skreppiedo zei…
Pfff, gelukkig dat dat achter de rug is Anja, en wat fijn dat het allemaal meegevallen is.

Gr. Dorine
Monique zei…
Wat fijn dat het je allemaal toch is meegevallen. Kan me voorstellen dat je er erg tegenop hebt gezien. Nu hoop ik voor jouw dat het de komende drie weken niet te heet wordt, want met dat hete weer van die steunkouzen aan is echt geen pretje.
Sterkte ermee.
Anoniem zei…
Gelukkig heb je het gehad.....en fijn dat het meeviel.

Groetjes Jacqueline
Je@net zei…
Fijn dat het weer achter de rug is meis! Hoop dat je gauw weer helemaal herstelt!
Fijn weekend!!
MadeByMaly zei…
Gelukkig heb je het nu achter de rug. Wat fijn dat het meegevallen is. En die drie weken met steunkousen zijn zo voorbij joh!