Soms

wil het gewoon niet zo lukken zoals je het in gedachten had. Ben gisteravond lekker op m'n kamertje gekropen om aan de SWAT-opdracht voor october te gaan werken. Toen ik de opdracht van Monique zag had ik gelijk een idee en ook een passende foto maar het heeft toch tot gisteren geduurd eer ik tijd had om eraan te beginnen. Wat het nu is weet ik niet misschien had ik eerder moeten beginnen of heb ik de laatste tijd teveel met sketches of "lifts" gewerkt maar het wou maar niet lukken. Uiteindelijk begon ik met plakken en toen ging er vanalles mis. M'n frame scheurde en het was me een knipwerk. De thickers zaten niet goed en men soms plakken die krengen voor geen meter en nu waren ze er bijna niet vanaf te krijgen. Met als gevolg dat ik met lijnmresten zat. De stempels kwamen niet goed op het papier en achteraf had ik ze beter weg kunnen laten. Kortom ik ben er niet tevreden over maar we moeten het ermee doen. Ook mis ik gewoon wat maar ben bang dat als ik er weer aan begin ik het nog verder verknoei. Dus ging ik met een heel onvoldaan gevoel naar bed. Zal straks een sneak plaatsen. Voor het totaalplaatje moeten jullie tot 1 october wachten.
Zo een heel verhaal maar mij lucht het weer een beetje op en nu hoop ik maar dat m'n andere "projectjes" beter gaan.
Een sneak;


Reacties

Monique zei…
Hé Anja kop op hoor meis, meestal valt het reuze mee. je maakt altijd prachtige creaties en vaak ziet de buitenwereld niet hoeveel bloed zweet en tranen zo een lootje heeft gekost. De boog kan niet altijd gespannen zijn. Ik ben er heel benieuwd naar en volgens mij valt het allemaal vast wel mee. Je maakt altijd erg mooi dingen en soms ben je er niet tevreden over, maar gelukkig ziet een ander dat niet. Gaat goed komen.
Ben heeeeeeel benieuwd!!!
anita zei…
als jij het niets vind is het vast prachtig want eerlijk, ik heb nog nooit een miskleun van jou gezien!!!
en kop op hoor, soms heb je van die periodes...grrr!
grgrgr frustratie allom maar een mislukt elo van jou hand die wil ik wel eens zien want die bestaat volgensmij niet de sneak ziet er weer tiptop uit dus ben ebneiuwd
Wilma zei…
Op de sneak zie ik anders niks wat mis is hoor!!! Succes met je dipje meid!
Rozella zei…
Meissie, maak je niet druk. Het zal vast een mooie layout zijn...en wat geeft het als hij misschien iets minder is als de andere. Ik heb ook niet altijd een goede scrap mojo. Ik verkeer momenteel zelf in zo'n fase dat ik alles wat ik maak zo hetzelfde is....Maar ik ben natuurlijk wel reuze benieuwd, de kleuren zijn in ieder geval al goed...Groetjes, Rozella xoxo
Ingen zei…
Het is altijd vervelend als het niet gaat zoals je wilt. Maar je sneak ziet er heel leuk uit dus misschien valt het best mee en zit het vooral in je eigen hoofd.
MadeByMaly zei…
Als ik zo naar de sneakpeak kijk vind ik hem al heel erg mooi. Het totaalplaatje zal vast ook helemaal ok zijn. Ik herken je gevoel wel hoor, soms lukt gewoon helemaal niets en dan helpt het alleen maar om even de lay-out weg te leggen en er later weer eens naar te kijken. En als het dan nog niets is de foto's er af te peuteren en opnieuw te beginnen :-).
Lijmresten vind ik zelf niet erg, het hoeft toch niet helemaal perfect te zijn en je kunt er altijd nog iets overheen plakken toch? Maar volgens mij komt het snel weer helemaal goed met je scrapmojo (ik heb de mijne inmiddels ook weer teruggevonden, hij lag onder de kast haha).
Maureen zei…
Hè get ... soms zit het mee en soms ... nou ja, ik vind je werk altijd prachtig (ik hoef maar te kijken naar de LO die je van mijn dochter hebt gemaakt)!!!

Op de foto van de sneak zie ik ook niets raars hoor!

Ga je morgen nog naar Almere?

Groetjes,
Maureen.