Kennen jullie dat

Dan heb je zo'n dag dat je vanalles wilt maar er gebeurd eigenlijk niets. Ben m'n scrapkamer aan het opruimen maar het enige wat ik doe is de "zooi" van links naar rechts verplaatsen. Word tijd dat ik eens rigoreus opruiming houd en afstand doe van al die spullen waar ik toch nooit meer iets mee doe. Dan heb ik weer iets in m'n hand en o ja dat is wel leuk voor dat of als ik hier nu.........
Gek word je ervan. Gelukkig heb ik van Manita een pizza gekregen waar ik me nu maar eens eerst op ga storten. Heb in ieder geval al ideeen maar tja met de foto's wil het nog niet zo lukken. Had vrijdag leuke foto's gemaakt en deze vanochtend op de pc bewerkt en in zwart/wit omgezet doe dit met een progje van de nikoncamera maar als ik ze dan ga afdrukken zijn ze toch nog altijd een beetje blauwig. Tja afdrukken praat me er niet over. Ik wou ze graag snel hebben en kan dit via de printer maar m'n inktpatroon was op daar begon het mee. Dus hier in het dorp naar de direct print, apparaat stuk. Oke toen naar Blerick had namelijk nog een kaart van het kruidvat om foto's af te drukken. Natuurlijk was m'n tegoed niet toereikend dus een aantal foto's gewist uiteraard juist degene die ik eigenlijk moest hebben maar oke. Het tegoed was al van m'n kaartje af maar geen foto's. Dus iemand erbij gehaald die met een kaart van het kruidvat de boel op gang gebracht en daar kwamen m'n foto's. Op sommige zat een vreemde rode streep maar geen nood want na het bestelde aantal bleef het apparaat foto's spugen en die waren wel goed. Oke fijn mevrouw dan heeft U er twee voor de prijs van een. Maar toen hij daarna door bleef spugen voelde ik me toch een beetje ongemakkelijk dus die meneer er weer bij zet dat ding uit want hij blijft maar foto's uitspugen. Het eindigde met het uittrekken van de kabel want hij wou gewoon niet ophouden. Nou voor mij geen direct klaar print meer hoor.
Had ook helemaal geen zin meer om bij thuiskomst iets te gaan doen en ben op de bank gekropen.
Ga morgen maar eens met frisse moed aan m'n stapel foto's beginnen.

Zo een lang verhaal waarover tja ach........

Fijn week-end allemaal.

Reacties

Natasja zei…
Wat een verhaal in ons kleine Blerick! Een op hol geslagen fotomachine. Nou volgende keer dus maar weer zelf printen. Ik bestel altijd bij webprint.nl, duurt dan iets langer maar goeie kwaliteit!
Wat leuk dat je er bij bent de 29e nov.!
Anoniem zei…
oei,dat lijkt me niet zo leuk!!!
en jouw verhaal over opruimen herken ik helemaal!heb hetzelfde probleem,6maand geleden verhuisde ik en ik wil al de hele tijd zo een echte scrapplek installeren,maar ik kan het precies allemaal niet zo goed organiseren!!!oplossing is dus pizza eten?!een goeie!!!!niekolken
http://knutselfrutsels.blogspot.com/
Romy zei…
Dat opruimen herken ik ja; er liggen dingen al twee jaar in de kast met het idee dat ik er vast wel íets mee kan...;)

Dat foto's afdrukken zo'n avontuur kon zijn. Dat heb ik nou nog nooit meegemaakt; dat het foto-apparaat maar door blijft gaan met printen. Ik kan me voorstellen dat dat na een tijdje wel een beetje genant wordt, als het jouw foto's zijn. Gelukkig is het allemaal opgelost en hopelijk kun je snel aan de slag met dé foto's;)
Rieni zei…
hahahahah, het blijft wel een komisch verhaal hoor. Hoewel ik me kan voorstellen dat je ondertussen dacht, stom ding stop er nou mee!!!!!!!!!!! veel plezier met je pizzadoos en ik ben bebieuwd naar al je prachtige maaksels
Marjan zei…
Oh wat een verhaal, soms heb je van die dagen dan gaat echt alles fout en kan je ook maar beter op de bank gaan zitten met een lekker bakkie! Maar gelukkig zijn niet alle dagen zo want je blog blijf leuk om te kijken en te lezen!!
Anoniem zei…
Wat een verhaal Anja !! Moet er wel om lachen hoor, sorry :), maar kan me voorstellen dat je het even helemaal gehad had. In ieder geval heel veel plezier met de pizza-doos en tsja opruimen moet ik hier ook nog maar wanneer ???? :)
Groetjes Berdien
Miranda zei…
Oh dan was jij het die Natas en ik hoorde lachen bij het Kruidvat in Blerick, we dachten al wat een bekend gezicht. LOL.

Wat een verhaal zeg.
Nicky zei…
ik ken dat van die dagen! meid wat heb jij een druk bezocht blog. soms reageer ik maar niet want na reactie 25 staat er alles al wat gezegd kan worden. je maakt dan ook fantastische dingen. je bent voor mij een ware inspiratie! ik wens je in ieder geval vandaag een mooie dag!
Je@net zei…
Hi, hi, heel herkenbaar; Tammie, Marije en ik hebben ook wel eens staan foeteren bij zo'n apparaat! Lang leve de fotoprinter die ik nu zelf heb. Zou 'm niet meer willen missen!