SWAT, allestelt, swap's, kadootje en aankopen

Soms heb je van die dagen dan loop je jezelf gewoon voorbij. Ik ben lekker bezig geweest maar heb zoveel op m'n lijstje staan dat ik het gewoon niet red. Waarom zitten er niet meer uren in een dag? M'n was moet gestreken, ik moet koken, Emy helpen, m'n blog moet bijgewerkt dus first things first eerst m'n blog. En waarom MOET dat allemaal er is toch zeker geen moeten aan je hobby. Word af en toe helemaal kriebel van mezelf, meid doe rustig aan.

Monique had een hele leuke opdracht geplaatst voor de maand oktober.

In een eerder berichtje heb ik al gezeverd over m'n lootje en hier is hij dan. Valt achteraf toch wel mee als ik hem zo bekijk, er staan echt geweldig leuke uitvoeringen op dus neem maar snel een kijkje.

Gisteren was het ook weer allestelt dag en dit was het lootje geplaatst door Rieni;

En hierbij mijn uitwerking;

SWAP's;
Op het SA-forum weer meegedaan aan zowel een freestyle swap als ook een gewone swap.

Voor de freestyleswap was ik gekoppeld aan Martine die dacht dat we de swap op een A4 formaat moesten maken;
Hier de swap voor mij
En deze heb ik voor Martine gemaakt ook op A4 formaat had ik nog nooit gedaan is een leuk formaat om op te werken dus zal nog wel vaker gebeuren;

Voor de gewone swap was ik aan Miranda gekoppeld en aangezien ik weer geen keuze kon maken welke foto ik haar zou toesturen heb ik aan haar de keuze gelaten uit twee foto's. En die lieve schat heeft ze gewoon alletwee gescrapt.


En deze swap heb ik gemaakt voor Miranda;
Ben ook nog stout geweest want ik zou eigenlijk niets meer komen met de forumdag in het vooruitzicht op de 12de oktober bij scrapland maar kon het gewoon niet laten want dat pink paislee papier is too cute. Was gisteren even bij Manita om haar een kadootje te geven voor haar 2 jarig bestaan.
En tja het vreemde gebeurde maar het papier sprong zomaar in m'n mandje wat nu eenmaal aan je arm schiet bij het binnenstappen van de winkel. Mocht het niet terugleggen dus maar meegenomen.
En dat was nog niet alles vandaag kwam de post nog een lekkere pizza (niet eetbaar) brengen van Marianne (madebymaly)
Voorlopig hoef ik me dus echt niet te vervelen maar dat deed ik toch al niet.
Zo nu ben ik weer even bij oeps toch niet helemaal heb ook nog een lootje voor de sketch gemaakt en een card cj maar daarover morgen meer want nu ben ik helemaal lamgetikt.
En hebben jullie morgen ook weer wat te lezen.
Een fijne avond nog.

Reacties

Monique zei…
Hihihi ik zit net op je blog en toen stond er nog niets nieuws op. Ik klik per ongeluk verkeerd en opeens allemaal nieuwe dingen.
Wow meis wat heb je allemaal leuke dingen gemaakt.
Het een is nog mooier als het andere. Ik sta versteld wat je iedere keer weer maakt.
Ben heel benieuwd naar jouw creaties met het Pink Paislee papier. Het is een geweldige lijn om mee te werken. Althans dat vind ik.:)
Je koffertje vind ik helemaal geweldig. Had je nu zoveel van dat papier of ben je zo een zuinige scrapper? :)) Ik heb het ook nog liggen maar op de een of andere manier kan ik er niets mee:((
Anoniem zei…
wat een prachtige creaties allemaal! wow
Natasja zei…
en ik maar denken dat ik het druk had :) Wat een leuke dingen allemaal!
Anoniem zei…
Anja telkens ga ik met heel veel plezier je blog bezoeken......jij maakt zulke prachtige dingen...zo inspirerent.......het is telkens een feestje wahaha.
Ook nu heb je weer prachtige creaties geplaatst!!
Je aankopen zijn ook weer geweldig!

Groetjes Jacqueline
Lea L. zei…
Really cute projects!! Love them all!

~Lea
marjan zei…
Prachtig werk Anja...en zo veel !!
Je bent wel heel erg druk bezig geweest,mooie spulletjes heb je weer gekocht.Nog een weekje en dan kunnen we weer shoppen ;)
Heb er zin in !!
Wilma zei…
Griebels wat heb jij een boel werk afgeleverd!!! En hoe!! Hartstikke mooi allemaal joh!!!
Monie zei…
Ik ben onder de indruk Anja... wat een creativiteit. Heerlijk om naar te kijken .Ik kom snel terug om te zien wat voor mooie creaties je met je nieuwe aankopen hebt gemaakt.
Romy zei…
Je hebt het wel druk zeg, met scrappen; leuk hoor, beter dan je de hele dag vervelen;)
Wat een prachtige pagina's heb je gemaakt; alles is werkelijk schitterend. En ook het koffertje is erg leuk. Mooi papier ook!
Het is nogal herkenbaar dat je opeens je hele mandje vol stopt, terwijl je bijvoorbeeld alleen 2 vellen cardstock nodig hebt. Dat heb ik ook altijd; en dan stap ik de winkel uit met een heel mandje vol spullen en...Oho, ben ik de cardstock vergeten;)
Mayke zei…
Oooh, dat leuke doosje dat ik bij Manita zag staan, komt dus van jou af!
Margriet zei…
Wow Anja, wat ben jij creatief geweest de laatste tijd! Leuke layouts!!

En vervelend hè, die zelf-vullende-mandjes die ze tegenwoordig in elke scrapwinkel hebben? Ze zouden verboden moeten worden!