HELP!!!!!!!!

And then there are those days that it just doesn't work. Yesterday I sat down to do some serious scrapping. I did the laundry and run for some errands so yes I had the time to myself. Oke first I did a lay-out for allestelt somehow it didn't work out the way I had in mind. The colors were'nt wright and I thought lets try a different size so I tried 11x8,5 inch but that also didn't seem to work. It's just not what I used to do.
Then I made a lay-out for Marianne with the beautiful graphic 45 papers but well I don't know.I miss something.
Oke lay-outs don't seem to work these days so go for the cards but at that time my mojo had left the building.
I struggled with the card for the USE-IT challenge.
I took some new papers I had recently ordered to see if my mojo would come back and made the sketch which was provided for the top 30 chosen participants at the ultimate card show down over at 2sketches4you.
Well I gave it up so please, please if someone finds my mojo send it back to me. I have to make some more cards .
See for yourself.

Je hebt van die dagen dan wil het gewoon niet lukken. Gisteren dus: ik had de was weggewerkt, boodschappen gedaan dus met een kop koffie naar m'n kamer lekker scrappen. Ik begon met het lootje voor het allesteltblog en besloot eens een andere maat voor de lay-out te gebruiken. De amerikaanse maat 11 x 8,5 inch, leuke maat maar tja het resultaat. De kleuren kwamen ook niet echt overeen met de opdracht en ik miste vanalles. Het is niet wat ik normaal maak.
Dus een lootje gemaakt met het mooie graphic 45 papier voor Marianne (madeByMaly) maar ook hier was ik niet tevreden over.
Nou oke lootjes schijnt niet meer zo te lukken de laatste tijd dan maar aan de kaartjes maar toen was m'n mojo dus al de deur uit want het kaartje voor het use-it challenge blog iekkkssss nee heb liggen passen, meten en schuiven ppfff.
We geven de moed niet op dus maakte ik de sketch die de top30 finalisten voor het 2sketches4you blog mochten maken. Ik had leuk papier van crate papers binnen maar ook dit is niet naar tevredenheid. Maar goed dat ik niet bij die 30 finalisten hoor want met dit kaartje kwam ik zeker niet naar de volgende ronde. Dus gaf ik het maar op. Als iemand m'n mojo nog vind stuur het me dan a.u.b. terug want ik moet nog meerdere kaartjes maken.
Kijk zelf maar.

Allestelt;
Here my take on the USE-IT challenge;


Here is Carla's challenge:
...
Hi ladies! This week I am going to challenge you
to use some of my "favourite things"!!
.
1. Absolutely NO full 12x12 paper
can be harmed in the making of this card!
So, scraps, scraps & scraps!! I used some left overs from my making memories papers flower patch.
.
2. *BLING*
And then a little more bling... ;) !!
At the butterfly the die-cut and the green flowers.
.
3. Die cuts
The journalingtag is a die-cut from flower patch also.
.
4. *Bonus* challenge:
I'd like to see 4 different patterns of paper
on your card!!Then for the sketch at 2sketches4you

Reacties

Romy zei…
Het is absoluut niet te zien dat je geen mojo hebt. Ik vind je creaties juist wel erg mooi. Soms ben je er zelf gewoon niet zo tevreden over of heb je inderdaad zo'n dag dat het niet wil lukken. Ik hoop dat je je mojo snel terugvindt, maar wat mij betreft ben je hem niet kwijt hoor:)
rae zei…
Well, I think your cards are FABULOUS Anja, looks like your mojo is still with you!!
Thanks so much for playing along with this week's Use It! challenge!!
hugs & ♥♥♥~
rae
Dora zei…
Iedereen heeft weleens van die dagen dat het gewoon niet wil, ik ook hoor pas met de roze versie die ik gemaakt heb van CP weggelegd en toch weer gepakt en ook afgemaakt! Deze zijn, vind ik ook gewoon weer erg leuk, niks mis mee, en die onderste kaart, vind ik een plaatje..
Groetjes Dora
Monique zei…
Ja soms heb je van die dagen dat je beter niet kan gaan scrappen en komt er voor je gevoel niets goeds uit je handden. Maar ik vind alles weer even mooi hoor. En ik zag dat je je mojo alweer hebt gevonden gelukkig.