Nieuwe challenge

As you could tell from my two previous posts i'm a sucker for lifting at the moment. So when Cornelie and Nadine decided to start a new challenge concept I simply had to play along.
Zoals jullie natuurlijk allang gemerkt hebben afgaande op mijn twee vorige berichtjes ben ik momenteel helemaal into het liften van kaartjes. Toen Cornelie en Nadine dan ook een nieuwe challenge opzette wie ben ik dan om niet mee te doen, proesstttttt.

Here the card to lift;


And my take;


Gebruikte materialen;
Cardstock; kraft en wit bazzill, stempel papertrey ink, ek-succes borderpons, wit/blauw touwtje, craftsconcepts embossingfolder hartjes, wit hartjesknoopje.

Reacties

Nadine zei…
Heel erg leuk gedaan, Anja. Mooi dat embossing op de achtergrond. Leuk om te zien dat iedereen er weer zijn eigen draai aan geeft, ik vind die van jou super! Leuke stempels ook!
Cornelie zei…
Hoi Anja!
Kat in het bakkiechallenge was dit voor jou!! en wat leuk dat je ook meedoet!! Tof! Je bent toch wel een vb. voor me!!
Je kaartje vind ik prachtig, niet te vergeten, mooie kleurtjes, embossing, LEUK!!
Groetjes Cornelie
Romy zei…
Wat eenb mooie sjieke kaart! Super met die hartjes in verschillende kleuren, ze komen heel goed naar voren zo tegen een achtergrond van kraft cardstock!
Tinie zei…
Wat een mooi kaartje!! Lieve kleurtjes op die kraft achtergrond!
Ik had bij je vorige 2 berichtjes ook al zitten ‘lekkerbekken’ en toen Cornelie en Nadine met deze liftchallenge kwamen zat ik al vol inspiratie!
groetjes Tinie
Scrapchickies zei…
Wat ontzettend leuk gedaan! Echt knap om te zien hoe iedereen er weer wat anders van maakt! Mooie kleuren, leuk die embossing! Groetjes Joyce
José zei…
Ja leuk Anja! Schattig hartjes en mooie embossing achtergrond. Idd erg leuk hoe anders iedereen het doet.
Groetjes, Jose
corry'kaart zei…
hoy anja
erg leuke uitwerking,prachtig om te zien!
groetjes van corry
Anoniem zei…
Wat een leuk kaartje Anja !! Ik ben ook met deze challenge bezig geweest, maar het ligt al in de prullenbak. Clean en simpel is toch niet helemaal mijn ding geloof ik.
Groetjes Berdien
Margot zei…
weer een heel mooi kaartje Anja!
Brenda zei…
Heel mooi kaartje!De hartjes springen er helemaal uit!
Sanne zei…
Wat heb je er een schatje van gemaakt, zo lief met die hartjes! Heel erg leuk!

Liefs Sanne
Oooh deze is ook leuk! Lief de hartjes en zo mooi op dat kraft. Grappig om te zien dat iedereen er weer iets anders van maakt!!
Groetjes, Marijke en Chantal