Challenges for you # 24

My guestdesign period is over at the challenges for you blog but I promissed to keep on playing. And as I'm still in a layoutmood the challenge for this week was just right for me.
A very pretty layoutsketch made by Monique.
Mijn periode als guestdesigner voor challengesforyou is helaas ten einde maar ik heb beloofd dat ik mee zou blijven doen. En aangezien ik nog steeds into de layouts ben kwam de challenge van deze week wel erg van pas.
Een hele mooie layoutsketch van Monique.


I'm in the love with the new My mind's eye lost and found 2 papers, love the colors and the designs but oohh how I hate all that glitter. It really goes everywhere even in my face and hair. Has anyone a solution for this problem?
Ik ben helemaal weg van de nieuwe my mind's eye lost and found 2 papiertjes. Ik hou van de kleuren en van de designs maar ooohhhh ik haat de glitter. Het zit werkelijk overal zelfs in m'n gezicht en haar.
Heeft misschien iemand hier een oplossing voor?


Gebruikte materialen;
Cardstock; kraft bazzill, p.p; my mind's eye lost and found 2 breeze, vlinders tim holtz paper, witte vlinders?,swirls my mind's eye, kant, filmstrip tim holtz, letterstickers kurk making memories

And the sketch is also very nice for a card so my name isn't Anja if I don't make a card out of it.
Natuurlijk leent de sketch zich ook heel erg goed voor een kaartje en ik zou niet Anja heten als ik er dan ook niet een kaartje mee maakte.


Gebruikte materialen;
Cardstock; cremekleurig bazzill, p.p; my mind's eye, stempel my mind's eye, labeltjes van Lenet's shop, kant uit de pinkboxkit, houten knoopjes, bedel, roosjes, touwtje.

Reacties

Brenda zei…
Allebei ontzettend mooi!!
Cornelie zei…
Super!!!! Allebei! Zulke mooie kleuren weer! Ben er weg van!
Groetjes Cornelie
crealinedance zei…
Mooi mooi,moet ook weer eens een layout maken.Gr.Nel
Jann-Will zei…
Nou erg leuk Anja allebei, leuk dat je meedoet!

Groetjes Wilma
Romy zei…
Hihi, het glitterprobleem komt me wel bekend voor. Maar het is in ieder geval al beter dan bij de vorige L&F lijn: de glitter blijft in ieder geval iets beter op het papier zitten;) Je hebt in ieder geval wel supermooie dingen gemaakt met deze sketch en dit papier. Wat een geweldige glitterende layout en een heel mooi elegant kaartje!
Dora zei…
Beide zijn weer schitterend!
corry'kaart zei…
twee hele mooie werkstukken,erg mooi wat kleur en indeling betreft!
groetjes van corry
M@rjan zei…
Zijn ze er al af, die glitters? ken het wel, alleen gebruik in nauwelijks glitterpapier. Plakband om je hand wikkelen, maar dan met de plakkant buiten, deden wij vroeger met de kattenharen, helpt ook vast tegen glitters op je kleren. :)

Supergave uitwerkingen weer, ik wilde dat ik de tijd had voor alles wat jij doet, gaaf hoor!

Groetjes, Marjan
Anoniem zei…
Jeetje wat ben je weer snel ! Waar haal je toch de tijd vandaan ? Maar het zijn prachtige uitwerkingen zeg ! Erg mooi papier !
Groetjes Berdien
José zei…
Prachtig allebei zeg! Je LO-kleuren en details vind ik te gek maar je kaart is ook helemaal super! Onwijs leuk met al die knoopjes.
Groetjes, Jose
Cheryl Nelson zei…
Such GORGEOUS work! I never ceased to be AMAZED by your creations!
Ooooo, wat snel weer! En zoooo mooi! En tja... Leuk ook met die filmstrip. En even over glitterpapier,ik koop het gewoon niet, omdat ik er zo'n hekel aan heb! Maar het ziet er wel gaaf uit.
Monique/bloem zei…
Wauw, je stelt ons niet teleur Anja! Wat een prachtige creaties, leuk zowel een layout als een kaart en allebei geweldig!! Erg,erg leuk dat je weer meedoet!
Angèle zei…
Beiden zijn weer zo gaaf Anja! En wat een kleine en schattige labels op je kaartje. Nee, geen tip over de glitters. Ik hou er niet zo van. En daarom laat ik glitterpapier meestal liggen. Jammer...want het papier is echt zo mooi.

Groetjes, Angèle
Marielle zei…
Wat een prachtige layout en kaartje heb je gemaakt zeg, die kleuren van de layout zijn echt schitterend gecombineerd een mooi geheel, en dat kaartje is ook weer super
Liefs Marielle
Scrapchickies zei…
Wauw, wat leuk om de schets als layout en als kaart te zien! Ja dat papier is super he! Die glitters... tja daar moeten we maar mee leren leven vrees ik ;-) Wat leuk dat je mee blijft doen met de challenge, ik vind ze allebei prachtig geworden! Groetjes Joyce