Cardpatterns en blinde scrap

Today my take on the sketch over at cardpatterns.
Vandaag mijn uitwerking van de sketch van cardpatterns.Gebruikte materialen;
Cardstock; wit bazzill, p.p; echo park this & that, spellbinder nestabilities, ronde hoekpons, prima marketing bloemetjes, letterstickers echo park this & that, quickutz embossingfolder polka dots.


At the scrapotheekforum I participated in a so called blind scrap. Someone picks a layout to describe and then you have to make that layout without seeing it.
Op het scrapotheekforum heb ik meegedaan met een zogenaamde blinde scrap. Iemand kiest een layout uit en geeft hier een beschrijving van en vervolgens ga je deze dan maken zonder hem te hebben gezien.

Here is the description;
I'm sorry it's in dutch

De beschrijving;

begin met 1 vel cardstock, snij dan een strook designpapier van 13 x 24 cm en scheur dit aan de onderkant schuin af naar de linkerkant.
Plak dit aan de rechterkant van je papier bijna tegen de onderkant aan.
Snij een stuk transparant (bedrukt of onbedrukt en als je dit geen hebt designpapier) van 10 x 13.5 cm en plak dit aan de rechterkant grotedeels over je eerste designpapier. Plak ongeveer in het midden van je lo een foto zelf hbe ik een grote genomen van 13x18 maar 10x15 mag ook. Snij een label uit designpapier van 6x11 cm en maak bovenin ene gaatje. Snij dan een kleinere label (designpapier) van 3.5 x 6.5 cm en scheur hier de onderkant vanaf naar links. Maak hier ook een gaatje in. Neem een stukje touw of lint en bind dit aan de grote label. Maak ook een strik van touw/lint aan je kleine label en maak deze dan vast aan je grote label.
de kleine label mag je een embellisment opplakken en op de grote zet je een quote of journaling.
Plak de label links onder iets over de foto.
Snij dan een strook van 2 x 13 cm en pons een kant hiervan, plak deze rand onder de foto. snij dan een strook papier van 0.5 x 19 cm en plak dit over de andere strook heen.
Plak hier aan de rechterkant ene embellsiment op.
Neem dan een strookje papier van 6.5 x 2 cm en scheur de onderkant af. plak dit in de linkerbovenhoek. Snij een strookje van 0.5 x 7.5 cm en plak dit over de andere strook linksbovenin. plak hier weer een embellisment bij.
Plaats de titel aan de rechterbovenzijde van de foto en je lo is klaar.

This layout was picked and made by Yvon;
Deze layout was gekozen en beschreven en gemaakt door Yvon;


My take I used this one as designwork for madebymaly with those lovely bazzill worth remembering papers.
Hier mijn uitwerking en deze heb ik tevens gemaakt als designwerk voor Madebymaly met de mooie bazzill worth remembering papieren.


Gebruikte materialen;
Cardstock; wit bazzill, p.p; bazzill worth remembering, transparante sheet colorconspiracy, drietal kraft tags, zwart lintje, stempels l'encre et l'image en infinementscrap, zwarte fineliner.

Reacties

Marja Sch zei…
Wat een mooie kaart en layout. Gr Marja
cnelson zei…
Such a LOVELY card and FAB los!!
dstandard zei…
Gorgeous card and beautiful layouts!
José zei…
Je kaart vind ik top. Erg mooie kleurstelling en een heel mooi geheel.
Je LO vind ik enig!
cbuswell zei…
Fabulous card! So elegant! Thanks for joining us this week at Card Patterns!
miriam zei…
prachtige kaart en layout anja

gr miriam
Brenda zei…
Mooie LO's en je kaartje vind ik helemaal geweldig!