Hello again

Zo we zijn weer terug van een heerlijke vakantie in Corsica lekker bruin verkleurd en heerlijk uitgerust. Dus nu kunnen we er weer tegenaan. Veel foto's gemaakt zal hier een collage neerzetten om jullie een kleine impressie te geven en denk dat er nog wel veel lootjes zullen volgen met de foto's.

De heenreis is heel voorspoedig verlopen de terugreis iets minder door mijn fout. Ik dacht dat we dezelfde vertrektijd hadden als op de heenreis en heb niet meer op de papieren gekeken dus donderdagavond kwamen we om 9 uur 's avonds in Bastia aan om de boot te nemen om 11 uur zien we nog net de laadklep van de boot dichtgaan bleek dat de vertrektijd om 9 uur was. Oeps probleem we konden onze tickets nog omzetten voor een overtocht naar Toulon i.p.v. Savona wat wel inhield dat we gisteren dus i.p.v. 1000 km 1300 kilometer naar huis moesten afleggen en de kajuiten die we gereserveerd hadden voor de terugreis waren we natuurlijk kwijt dus we hebben de nacht al hangende en liggende op een aantal stoelen doorgebracht maar we zijn goed thuisgekomen en de reis verliep voorspoedig om 8 uur 's ochtends vanuit Toulon vertrokken en om 9 uur 's avonds waren we weer in Belfeld. Nu ben ik aan het wassen opruimen ed.


Heb de 640 foto's al geladen maar we hebben weer wat problemen met de camera. Eerst had Huub een andere lens erop gezet welke niet goed zat en met een hoop gepruts er weer afging anders had ik helemaal geen foto's meer kunnen maken en daarna deed de belichting het niet meer dus moest ik bij iedere foto de belichting handmatig instellen. Nu weet ik het dus zeker ik ga voor een nieuwe camera kijken want dit ben ik zo moe. Geloof dat de foto's wel nog mooi zijn geworden.


Tot laters.

Reacties

Anoniem zei…
Hé Anja, welkom thuis !! Leuk dat jullie zo'n heerlijke vakantie hebben gehad ! Foto's zien er prachtig uit !!
Groetjes Berdien
Hanneke zei…
Hoi Anja, welkom terug!! Heerlijk om te lezen dat jullie een fijne vakantie hebt gehad!!
Jammer van de terugweg maar dat vergeet je gauw als je naar die prachtige foto's kijkt!!

XxX Hanneke
marjan zei…
Fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad !
Mooie foto's,maar balen van je camera...
Over het missen van de boot gaan we het maar niet meer hebben :(
Gezellig dat je er weer bent !
Heidie zei…
welkom thuis. En wat een mooie foto's heb je gemaakt.
groetjes Heidie
Ingrid zei…
Fijn om te lezen dat jullie hebben genoten. Leuke foto's! Susanne is wel een fotomodelletje, he?
Je@net zei…
Ziet eruit als een heerlijke vakantie Anja!!
En nog gefeliciteerd met je nieuwe award!!
Wilma zei…
Jij ook welkom thuis Anja! Wat een gave foto's heb je gemaakt! Beetje pech van de terugweg, maar ach, je bent er weer en dat is het belangrijkste!!!
groetjes Wilma
Hallo Anja,

Zo te zien heb je volop genoten.
Het ziet er in ieder geval heel zonnig en zomers uit.

Groetjes, Odetta
Hetty zei…
Hallo

Welkom terug. Wat is het daar mooi als ik de foto's zo zie. Echt schitterend. Dat wordt een mooie vakantie album.

gr Hetty
gelukkig maken de foto`s veel goed van de terugreis wat een super mooie foto`s net of je weet niet waar ergens anade andere kant van de werled bent geweest zo mooi en suc6 met het uitzoeken van ene andere camera