Blogawards, fotoswaps en designwerk

Allereerst wil ik twee dames bedanken die me weer een award hebben gegeven.
Ten eerste Claudia ( sorry voor de late reactie maar ik had je berichtje over het hoofd gezien)
Van haar ontving ik deze mooie award, de whyldewomanaward;De regels van deze award zijn als volgt;

It's the Whylde Women Award and the rules are


1 you can give it to one or one hundred or any number in between - it's up to you. Make sure you link to their site in your post.
2. Link back to this blogsite (http://www.tammyvitale.com) so Tammy can go visit all these wonderfull women. And remember the purpose of the award: to send love and acknowledgement to women who brighten your day, teach you new things and live their lives fully with generosity and joy.

Heel erg bedankt hiervoor Claudia aan mij de taak om deze nu weer te verdelen;

1. Rieni
2. Marianne
3. Monique
4. Veronica
5. Natasja
6. Rozella
7. Wilma

De tweede award is van TanjaDe regels voor deze award zijn;
The rules of the award are:

1. The winner can put the logo on her blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours.
5. Leave a message on the blogs of the girls you’ve nominated

En hierbij mijn nominatie's;

1. Hanneke
2. Berdien
3. Ingrid
4. Yvon
5. Joke
6. Jeanet
7. Marjan

Heel erg bedankt Tanja.

Heb weer een aantal fotoswaps gemaakt en ontvangen van dames van het SA-forum.

Fotoswap nr 11,

Had Monique twee foto's opgestuurd met de mail en aan haar de keuze gelaten welke ze zou scrappen. Mijn verbazing was groot dat ze ze alletwee had gemaakt, heel erg lief en ze zijn prachtig geworden. Nog bedankt Monique.En deze heb ik voor haar gemaakt. Ik had nog papier over van Marianne uit de serie passport van making memories van m'n traveljournal en vond dit papier perfect voor de foto.Freestyle fotoswap nr 8;
Susan ( suzimo) maakte deze mooie swap voor mij;En ook ik ontving van Miranda twee foto's via de mail van haar lieve zoontje Duncan aan mij de keuze welke ik zou nemen. Kon natuurlijk ook niet kiezen en heb ze alletwee gescrapt.

Daarnaast heb ik afgelopen week lekker kunnen scrappen en heb het een en ander voor Marianne gemaakt.

Ik had nog wat van het prima marketing papier serie Anqueligue liggen en daar heb ik dit lootje mee gemaakt;


Ook had ik van creative imaginations papier ontvangen wat heerlijk past bij de zomerse vakantiefoto's.

Heb al tijden geen spread meer gemaakt maar vond het wel leuk om weer eens te doen dus bij deze een spread, voordeel is dat je zo wel flink wat foto's kunt wegwerken.Beach babe is gemaakt voor de sketchchallenge op het SA-forum aan de hand van een sketch van Yvon;En tenslotte; kennen jullie het fenomeen dat je als scrapper alles kunt gebruiken van doosjes, zakjes, blikjes, garen, wol, labels tot aan teenslippers toe. Ik heb inmiddels een hele verzameling aan spullen in m'n kast liggen die ik ooit nog eens wil bescrappen, alteren of wat dan ook. Alleen het grote probleem is de benodige tijd. Maar toen ik dit papier van creative imaginatiopns zag en eens in m'n voorraad dook wist ik meteen dat ik hier een teenslipperalbum mee wou maken. De teenslippers heb ik ooit voor 50 eurocent bij het kruidvat gekocht.http://s24.photobucket.com/albums/c27/scrapanja/?action=view&current=c519b45b.pbw

Inmiddels is het een heel verhaal geworden. Rest mij nog om jullie mee te delen dat we een week-endje lekker weg gaan. De kids zijn op kamp met de volleybalvereniging en Susanne is logeren bij familie. Dus voor ons het rijk alleen. We gaan vanavond naar de musical Ciske de Rat en hebben een leuk hotelletje geboekt in Apeldoorn. Morgen misschien naar groningen zijn we nog nooit geweest en vanuit Apeldoorn zijn we al halverwege.

Iedereen een fijn week-end en bedankt voor het bekijken.

Reacties

Hanneke zei…
Bedankt voor je award! Erg lief van je!
Allemachies wat heb je mooie lo's en swaps genmaakt en ontvangen zeg!!
Geniet van je weekendje weg!!

XxX
Je@net zei…
Dank je wel!! Wat leuk!!
En wat een geweldig werk op je blog zeg!! Super!!
Fijn weekend!
Wilma zei…
Bedankt voor de award Anja!!! En gruwel wat heb jij veel prachtige lo's gemaakt zeg!!!!!!!! Waar haal je de tijd en de inspiratie vandaan!!??
Joke zei…
Bedankt voor je award, Anja. Dit is m'n eerste en ik moet eens gaan bekijken hoe ik zoiets nu op m'n eigen blog kan zetten, haha.
Ik vind je layouts, zowel de gemaakte ald degene die je ontvangen hebt, ontzettend mooi. Prachtige, soms heel simpele, technieken.
Enneh, in Apeldoorn kun je naar Scrappoint, de winkel van Esther. Ze zit op de Sterrenlaan 46. Doe haar mijn hartelijke groeten. Ik heb vorige weekend nog een workshop bij haar gedaan. Veel plezier dit weekend.
Monique zei…
Anja heel hartelijk dank weer voor je award. Ik voel mij weer zeer vereerd.
Jeetjemiena wat ben jij lekker bezig gewest zeg. En die slipper vind ik echt fantastisch geworden. Heel erg leuk gedaan.
Je weet dat mijn computer nog steeds is gecrashed dus ik kan nog niets met de awards doen, maar hoop zo spoedig mogelijk ze op mijn blog te zetten en ze ook aan andere uit te delen.
marjan zei…
Anja,bedankt voor de award !
Ben er heel blij mee :)
Ga eens kijken zo aan wie ik 'm nog door kan gaan geven...
Jij bent alweer heel druk aan de scrap zie ik.
Prachtig werk heb je gemaakt en ontvangen!
Bij mij komt er nog steeds niet zo veel uit mijn handen...:(
Anoniem zei…
Anja, super bedankt voor de award !! En wat ben jij lekker op dreef zeg ! Hele mooie dingen heb je weer gemaakt !!
Groetjes Berdien
prachtige layouts en gefeliciteerd met de awards!!

XX Tessa
Nicky zei…
wow, wat heb je veel gemaakt. en ik ben helemaal weg van je spread! supergaaf!
Wat heb je gave Lo`s gemaakt super de sketch van min hand die niet makkelijk was heb je geweldig gebruikt. en natuurlijk bedankt voor de ward die ik van j gekregen heb ga hem zometeen op mijn blog zetten
Miranda zei…
Onwijze layouts van Duncan, ik ben er zo blij mee en Duncan kan er maar niet vanaf blijven en zegt maar mama Duncan auko, Duncan oetbal. Zo mooi. Bedankt voor het maken van deze mooie creaties.