CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

dinsdag 19 augustus 2008

HELP

my scrapmojo has left the building..........Heb net zo'n anderhalf uur aan m'n buro gezeten met een cardstock en een foto zou de lay-out voor het allestelt blog gaan maken maar m'n inspiratie is weg. Heb allerlei papier erbij gehaald maar het is het allemaal niet. Snik, snik en ik wil zo graag. Heeft iemand mijn mojo misschien gezien, gaarne terugbezorgen in Belfeld graag.
Balen........

8 reacties:

Monique

Als dit bij mij gebeurd dan ga ik altijd kaartjes maken en die lift ik dan lekker en als het dan niet terugkomt dan lift ik een lootje van mijzelf of van een ander.
Hoop dat je hem snel weer terug vindt. En als ik hem zie dan zal ik hem terugsturen. :))

MadeByMaly

Ooh, da's balen zeg...ik heb er momenteel ook last van. Al wat ik maak wordt niet zoals ik het wil...maar we geven niet op toch? Misschien helpt het om op het net te surfen, dat helpt bij mij wel eens...Ik hoop dat je hem snel weer terugvindt.

Marjan

Ik ga dan ook altijd de blogs van anderen bekijken of pak mn scraptijdschriften en binnen no time zit ik er weer in, komt goed!

Berdien

Oooh Anja, balen zeg !! Enne nee ik heb hem hier in Bemmel ook niet gezien :) Laatst had ik ook zo'n periode....ik heb toen wat scrap-tijdschriften gelezen en mijn inspiratie kwam weer terug !! Ook werken met schetsen helpt heel goed bij mij ! Ik hoop snel weer iets prachtigs van je te zien !
Groetjes Berdien

Hanneke

Oh balen dit zeg.........

Wilma

Erg is dat hè?! Leef met je mee meid! Misschien is ie wel samen met de mijn op vakantie!!!:)

Anoniem

He Anja ik denk dat je het in APeldoorn hebt laten liggen hihi.
Ik heb zoveel in mijn hoofd zitten dat ik denk dat jij het hebt achter gelaten!!
Ik stuur wel weer wat naar je terug (maar niet alles hoor......samen zullen we delen)

Groetjes Jacqueline

Petra van Osch

Als ik zie wat voor een moois jij maakt komt je mojo vast en zeker weer snel terug! Groetjes, Petra