Card cj, Dare, DOM en lootje

Hierbij mijn bijdrage aan het card cj van Hetty. Haar thema is dieren en dan niet de gewone huis- tuin-en keukendieren maar dierentuindieren etc. Een heel leuk cj om in te werken en het zal een echt kunststukje zijn als Hetty het weer ontvangt. Ik heb er met veel plezier in gewerkt. De foto's zijn helaas van slechte kwaliteit mijn excuses hiervoor had denk ik m'n bril niet op. Kan geen nieuwe maken want het card cj is inmiddels bij het volgende dier (sorry Marjan)Dan hebben we hier mijn bijdrage aan de nieuwe dare cyclus op het SA-forum dit keer verzonnen door Ellen. Ze had een hele gave advertentie die ons moest inspireren. Ik heb me bij mijn uitwerking laten inspireren door de landkaart(hier van Corsica) en het negerhoofd daar heb ik de morenkop voor genomen die voor Corsica staat.Heb dit lootje weer gemaakt met het mooie creative imaginations papier welk geleverd is door Marianne van MadeByMaly, hier is de lay-out ook te vinden.


Eveneens op het SA-forum ben ik bezig met een DOM. Iedere zaterdag plaats Yvon een nieuwe opdracht. Het is heel leuk om te doen maar soms raak je een beetje achter en moet je een inhaalslag doen nou dat heb ik afgelopen twee weken dus gedaan. Moest maar liefst 14 kaartjes maken. Pfffff een hele klus maar het is gelukt en nu hoop ik toch een beetje bij te blijven. Ja, ja ik weet het loop nog steeds 3 kaartjes achter maar dat is voor volgende week.

DOM 19 GROETJES UIT
DOM 22; KUNST/ART
DOM 23; MIJN DROOM
DOM 24; IK HOU NIET VAN;
DOM 25; HAVE FUN

DOM 26; IK GELOOF IN

DOM 27; EROPUITDOM 28; STIL VERDRIET

DOM 29; MIJN KLEDING
DOM 30; MIJN LEEFTIJD

DOM 31; TOEN IK 20 WASDOM 32; BLOEMEN
DOM 33; WATER

DOM 34; LIEFDE
En als laatste wil ik jullie nog en lootje laten zien wat ik gemaakt had voor de augustus wedstrijd van de scrapotheek. Je moest een lay-out maken aan de hand van de bijgeleverde sketch met vier verschillende merken dessinpapier en 5 knopen.

Zo het is een heel verhaal geworden waar ik maar liefst bijna een uur op heb gewerkt. pppff dat moet toch sneller kunnen.

Bedankt voor het bekijken en al jullie lieve reactie's weer.
Reacties

Monique zei…
Je lootje van de dare vind ik prachtig geworden, evenals je CJ-card.
Je gaat lekker met je DOM zeg. Ik loop gigantisch achter.
Lootje van de wedstrijd is ook erg leuk geworden.
Ingrid zei…
Wow!! Wat een lang en mooi bericht. Je hebt weer prachtige creaties gemaakt. Wat ben jij druk geweest. Ik vraag me altijd af waar je de tijd vandaan haalt.
Sandra zei…
Gaaf anja, wat heb je weer een onwijs leuke dingen op je blog gezet!!!
Anoniem zei…
Oooh wat ben jij lekker bezig geweest !! Ziet er allemaal prachtig uit !!
Groetjes Berdien
MadeByMaly zei…
Jeetje, wat heb jij hard gewerkt en wat mooi weer (en dat geldt dan ook weer voor alles). Toen ik je dom kaartje nr. 23 zag (my dream) kreeg ik even kippevel. Wat ontzettend gaaf dat ik je droom waar kon maken.
Maureen zei…
Ohhhh Anja wat ben jij druk geweest en wat een mooie dingen heb je weer gemaakt!
Je@net zei…
Jeetje Anja, jij bent lekker bezig geweest!!
Wat een mooie projecten allemaal!
Nog een fijne zondag!!
Anoniem zei…
Wow wat een mooie dingen heb je weer gemaakt.
Je dom kaartjes zijn gewoonweg GEWELDIG!
Je wedstrijd LO is ook erg mooi.....heb je gewonnen?

Groetjes Jacqueline
Margriet zei…
Wow, wat heb jij hard gewerkt! Leuk zeg, die DOM kaartjes. Daar moet ik ook eens naar gaan kijken op het SA forum. Wie weet....
Wat een super card cj wordt dit, inhaalslag hoe kom je erbij hahaha en antuurlijk weer mooie lootjes