Zondag rustdag

Nee niets scrapperigs te laten zien gewoon maar even beppen. De zondag is hier echt zo'n keuveldag, gewoon doen waar we zin in hebben of helemaal niets doen. Ik begin altijd met nordic walken van half tien tot ongeveer 12 uur en daarna gaan we meestal iets leuks doen met het gezin of als het volleybalseizoen weer begint zijn er wedstrijden. Vandaag hadden we zo'n niets doen dagje dacht ik maar we zijn bezig geweest met een vervelend klusje, administratie daar gaat ongemerkt veel tijd in zitten maar het klusje is geklaard en we kunnen er weer tegenaan. Telkens neem ik me voor om het dan bij te houden maar op een of andere manier komt het er niet van. Zo nu moet ik gaan koken en dan heb ik denk ik geen zin meer om te gaan skreppen. Waarom zitten er ook niet meer uren in een dag. Hier hebben jullie natuurlijk helemaal niets aan maar ik ben het even kwijt.

Fijne zondagavond nog.

Reacties

Marga zei…
Jaaaa, wat ias dit nu.........niks gemaakt vandaag????
Ik heb gedaan wat ik beloofd heb..alles is af ;)

groetjes Marga
Monique zei…
Fijn dat je administratie bij is. Ik moet ook hoognodig weer beginnen. Ik doe het altijd 1 keer in de drie maanden privé en 1 x in de maand zakelijk. Bleeeh vreselijk.
Wij vinden het ook heerlijk zo een lekkere lummeldag, maar voor mij is de zondag meestal hard werken. We houden hem meestal zaterdag. Bedankt nog voor je lieve berichtje en hopelijk komt er voor jullie ook snel een oplossing omtrent Arno.
Nog even over de FAB 5, ik dacht echt dat jij dit keer zou winnen, vond hem zo mooi en origineel kaartje. Ook ik vond het een winnaartje. Kom snel weer even bij je buurten.
Nit@ zei…
ha vriendinnetje!
lekker he zo'n zondag, daar kan ik ook helemaal van genieten.
administratie...hmmmmmm ik zou "hem wel willen doen"maar hoe doe je dat dan?? ik ben echt een slons/muts met papieren....
iedere gek zijn gebrek denk ik dan maar hihihi

fijne dag meis en tot snel!
XXX
Rozella zei…
Heel herkenbaar je verhaal...ach morgen weer een dag om te scrappen....Moet geen verplichting worden toch....