Het is weer het begin van de maand dus hierbij een nieuwe uitdaging op het SWAT-blog en deze keer kwam de opdracht van Margot. Ze plaatste een hele leuke lay-out.En hierbij mijn uitwerking;
Nemen jullie maar snel een kijkje op het blog want er staan weer prachtige uitwerkingen bij en allemaal heel verschillend. En als je voldoende geinspireert bent dan waag zelf ook maar eens een gokje met deze leuke lay-out.


Op het SA-forum is Elske gestart met een nieuwe uitdaging ze gaat iedere week een sketch plaatsen op het forum om zo gedurende een jaar iedere week een kerstkaartje te kunnen maken. Wil niet zeggen dat ik het een jaar ga volhouden maar probeer wel mee te doen.
De eerste sketch van vorige week;
En mijn kaartje;

Maaike plaatst iedere zondag een leuke sketch op het SA-forum en ze noemt het sketchy sunday. Dit was al de tweede zondag en toen ik de sketch zag ben ik gelijk aan het werk getogen weliswaar een dagje te laat maar daar is het resultaat niet minder om. Ik heb hem gecombineerd met de DARE opdracht die was dare to use picture's. In dit geval moest je minimaal 10 foto's verwerken op je lay-out.
En hier mijn uitwerking van de sketch met 10 foto's;Ook moest er gisteren weer een card cj op de post en dit keer was het van Monique met als onderwerp BOEKEN


Verder ben ik heel erg druk bezig geweest met het maken van m'n designwerk voor Manita van special memories. Heb alles klaar en alleen nog een drietal knoopjes, wat rub-ons, wat letters en een paar snippertjes papier over. Kan jullie nog niets laten zien want ik moet het nog naar Manita brengen.

Hopelijk heb ik daar morgen even tijd voor want ze zijn vandaag met ons terras begonnen we krijgen nieuwe tegels. Ze hebben maar liefst drie keer nieuw geschut moeten aanspreken en toen uiteindelijk de grote breekhamer werd ingezet ging het wat sneller. Horen en zien verging je maar oke de helft is eruit morgen de rest.


Een fijne avond nog

Reacties

jacqueline zei…
Wat een prachtige dingen heb je weer gemaakt Anja.....
Het is elke keer een feest om even op je blog te komen kijken wahahaha.
Jij scrapt ook zooooo onwijs veel in en week tijd en allemaal net zo prachtig!

Nou tot de volgende keer!!
Groetjes Jacqueline
Wilma zei…
Mooi werk weer Anja!
Romy zei…
Alles ziet er weer zo leuk uit! De A4 (of kleiner?) lay-out vind ik vooral erg mooi geworden. Dat zal vast een flinke uitdaging zijn geweest.
Ook je lay-out vol met cirkels ben ik helemaal gek van. Misschien dat ik hem eens ga liften. Ik zal hem in ieder geval in mijn bestandje met te liften lay-outs zetten:)
Anoniem zei…
Oooh Anja wat heb je toch weer veel gemaakt !! Waar haal je de tijd vandaan ! Het ziet er allemaal weer schitterend uit, vooral dat halfje vind ik erg leuk ! Origineel onderwerp !
Groetjes Berdien
Hanneke zei…
Zo... je bent lekker bezig geweest!! Mooie projecten allemaal zeg!

XxX
niekolken zei…
wat ben jij een aktief mens!!om jaloers op te zijn,ik geraak maar niet meer in die scrapaktie!!en alweer vind ik je kerstkaart prachtig!!!
Monique zei…
Je hebt weer niet stilgezeten. Alles is weet even prachtig geworden.
Birgit zei…
Wow, Anja, wat heb je veel gemaakt en zo mooi!! waar haal je de tijs vandaan??? Heb je een beetje over voor mij misschien? :)
Ingrid zei…
Prachtige creaties heb je weer gemaakt. Ik ben altijd een beetje jaloers (gezond jaloers hoor!!) op de hoeveelheid projecten die je altijd maakt. Ik vind vooral de layout met strandfoto's erg gaaf. Leuk om zoveel foto's op 1 layout te verwerken.

xoxo

PS: Bedankt voor je felicitaties op het SA-forum. :-)
Peet zei…
Dat ziet er supermooi uit, Anja!!!
MadeByMaly zei…
Hai Anja, you've been tagged! Kijk maar snel op mijn blog :-)

Groetjes, Marianne
Marsha zei…
wauw ! je kaartje is super geworden en de lo nav de sketchysunday sketch vind ik helemaal geweldig ! ik moet er ook nog mee aan de slag, misschien dat ik er aankomend weekend aan toe kom ;-)

Groetjes Marsha