I don't like mondays

Hoewel ik deze song van de boomtown rats heel erg leuk vind is niets minder waar. I DO like mondays, begrijp me niet verkeerd ik geniet van het week-end maar als ze dan allemaal op maandag weer hun routine instappen en ik het rijk alleen heb kan ik daar ook heerlijk van genieten lekker m'n eigen ding doen.
En natuurlijk kijk ik altijd uit naar de sketch op het 2sketches4you blog deze word gelijk uitgeprint en dan 's avonds of anders dinsdags gemaakt.
Aangezien we met een tijdsverschil zitten lukt het me niet om hem dezelfde dag nog te maken laat staan plaatsen dus laat ik jullie nu even een kaartje zien wat ik gemaakt heb naar aanleiding van een sketch van Elske op het SA-forum, de derde alweer van dit jaar.
De sketch;

En mijn uitvoering ervan;Gebruikte materialen;
Bazill wit cardstock, p.p. van my mind's eye just dreamy 2, Vlinderpons van de double do ( door de cuttlebug), beige waxkoord, transparante knopen, stempels van autumn leaves en hero arts,zwarte stazon inkt, lint van kars.


Zo dat was het weer voor nu een prettige avond ga bij een vriendin scrappen dus tot morgen.

Reacties

Monique zei…
Ik houd ook van de maandagen. alles weer lekker in het normale. :)
Je bent weer heerlijk bezig geweest en alles is weer even mooi geworden. Mooi lootjes voor het DT-team en ook je kaartjes zijn allemaal weer even prachtig. evenals je nieuwe banner.
Paula zei…
Anja die kaart is GAAAAAF

en ik hou niet zo van de maandag ik heb mn kinderen zo graag lekker bij me
maar als het eenmaal 12 uur is dan is het wel oknu niet want nu zitten we in de lappenmand met zn 3en
Marga zei…
Wat een ontzettend leuke kaart heb je gemaakt Anja. Daar vrolijk je helemaal van op, en dat is wel nodig ook met dit druilerige weer :)
Groetjes,
Marga
Romy zei…
Dat is inderdaad wel een erg leuk vooruitzicht naar de maandag. Eerlijk gezegd heb ik het zelf nooit zo op met de eerste dag van de week;)

Je kaartje is echt super geworden. Die vlinderstans heb ik ook, dus ik heb meteen wat inspiratie bij je op kunnen doen:)
Wilma zei…
Deze is zoooooooo leuk!!! Die uiltjes zijn ook zo schattig!!! Ben benieuwd naar je 2s4y kaartje!
sam zei…
vind m super, zo schattig die uiltjes!! groetjes sam
Rieni zei…
het is weer een prachtig kaartje,
en ik heb een award voor je op mijn blog