CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

donderdag 5 februari 2009

CPS 101, fotoswap, card cj en allestelt

Hi,hi, kunnen jullie het nog volgen al die afkortingen waar heeft dat mens het nu weer over?
Nou zal het even uitleggen allereerst CPS staat voor cardpositioningsystems oftewel het CPS-blog Evenals op het 2sketches4you blog staan hier ook iedere week leuke sketches met mooie uitwerkingen op.


Mijn uitwerking;


Gebruikte materialen;
Cardstock: bazill wit, p.p.: We R memory keepers heart attack, rode knoop, lint van american crafts, headpin van ? bij manita


Heb op het SA-forum wederom meegedaan met een fotoswap de 15de alweer. Je geeft je op voor de swap en Yvon husselt vervolgens de namen en dan ga je met degene waaraan je gekoppeld bent een foto uitwisselen waarvan je dan een lootje maakt van 20x20 cm en deze stuur je weer terug. Zo leuk om te doen je krijgt telkens weer hele verrassende lootjes terug. Deze heb ik gemaakt voor Marian.Ook ben ik nog steeds bezig met een card cj op het SA-forum dit loopt bijna ten einde spannend hoor dan krijg ik m'n cj weer terug.
Dit heb ik gemaakt voor Josette haar onderwerp was je favoriete kleur. Nou in mijn geval moge dat duidelijk zijn ik ben een fan van aardse tinten van oranje, rood, terra tot bruin/zwart. Je ziet dit in het scrappen vaak terug maar ook in ons huis. Wat m'n kleding betreft wijk ik een beetje van deze regel af want ik draag meestal zwarte kleding.Vergeet ik bijna het allesteltblog. Gisteren was het weer allesteltdag en de opdracht voor gisteren kwam van Terese. We mochten uit een kleurenpalet een neonkleur kiezen en deze combineren met zwart. De achtergrond mocht wit, zwart of kraft zijn. Ik heb gekozen voor lime. Er staan weer hele leuke uitwerkingen bij dus neem maar snel een kijkje op het blog.
De volgende opdracht komt van mij lees maar.......Zo dat was het weer even ga vanavond samen met Annemarie ( ken d'r van het forum maar heb haar nog nooit in R.L. ( ook weer zo'n afkorting) ontmoet terwijl we op steenworp afstand van mekaar wonen) naar Manita eindelijk eens een keertje croppen op de donderdagavond. Eindelijk eens tijd vrij kunnen maken of zal het komen omdat Yvon op vlaai gaat trakteren??!!!!!!

10 reacties:

Romy

Mooie kaartjes! Ook ik ben superfan van die prachtige kleurtjes in het Ambrosia papier. Maar ik pas ze daarentegen wel vaak toe op mijn kleding;)

Leuke lootjes ook! Bij de eerste vind ik de titel helemaal geweldig. En ik vind het erg knap dat je die Alles Telt-opdracht hebt kunnen verwerken. Ik had hem zien staan op het blog, maar vond hem wel erg lastig hoor. Bij jou is hij super geworden!

Je@net

Meis, wat heb je weer een prachtige projecten gemakat! Super hoor!
Alvast een fijn weekend gewenst!!

Linda Beeson

Oh how I love what you did with the CPS sketch! LOVE the colors and so cute with that theme.

Monique

Wat heb je weer een prachtige lootjes gemaakt en kaartjes. Dat tasjeskaartje is ook leuk. Zeker die geborduurde rand. komt me bekend voor. Hihihi.
Je lootje voor allestelt-blog vind ik ook zo mooi gevonden. heb je die rondjes gemaakt met een closetrolletje?

sam

hoi hoi

die hertjes zijn van
http://www.shopellesstudio.com/

groetjes sam

Lea L.

Your CPS card is adorable! I love the ribbon accent! Thanks for playing at CPS this week!

~Lea

Francien

Je creaties zijn in iedregeval prachtig geworden....hele mooie kleurtjes...super gedaan!!
groetjes Francien.

Ingen

Wat een ongelooflijk leuke dingen heb je weer gepost Anja!

janice_phil

great blogs!!!! cool n interesting..

disa

一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫