Allestelt en prijs

Gisteren was het weer allesteltdag en de opdracht was verwerk een kleur in diverse schakeringen in combinatie met zwart of bruin. Dit lootje kregen we ter verduidelijking.

Ik heb gekozen voor rood en heb verschillende tinten rood gebruikt.

Gebruikte materialen;
Cardstock, wit bazill, p.p. prima marketing, jenny bowlin, My mind's eye, making memories,bloemen uitgeknipt uit MME, vlinders uitgeknipt uit Jenny bowlin papier, zwarte en rode knoopjes, zwarte drukkers op kaartje, rood rick-rack lint, zwart kant, rood lint van creative cafe, prima marketing bloemen,glitter thickers van american crafts, zwarte stazon en stemepls van autumn leaves.


Ook had ik meegedaan aan de maandelijkse kaartenchallenge op het SA-forum en hier de tweede plaats gewonnen. En kijk eens wat ik een leuke set ribbon kreeg van Manita (special memories)


Uiteraard moest ik daar het bijpassende papier bij kopen want tja ribbon alleen daar heb je ook niets aan,hi,hi. Erg he dat ik dat papier moest kopen.
Heb het al gebruikt bij de kaartjes van m'n vorige post voordat ik deze foto maakte.


Reacties

Romy zei…
Mooi lootje! En ook een erg gaaf prijsje. Ik kan me voorstellen dat je dat papier niet kon laten liggen:)
Wilma zei…
Goed gelukt, je lootje! Ik ben gek op rood:)
Leuke prijs ook en tja, inderdaad, zonder papier begin je niks :)
Monique zei…
Gefeliciteerd met je prijs en het papier is leuk hé? Ik heb het toevallig ook van de week gekocht:)), maar wat ik er mee ga maken weet ik nog niet. Het was duidelijk weer hebben, hebben, hebben-papier.
Ik vind al je kaartjes weer even mooi geworden en die gele is heel liftwaardig, dus als je het niet erg vind pik ik die van je:))
Je twee meisjes hebben het talent van hun moeder echt heel erg leuk geworden en knap dat ze eht al zo goed kunnen.
Prettig weekend en ik hoop snel weer wat meer te kunnen scrappen en langs te komen. Jouw blog blijft toch wel altijd mijn favoriet en kom er best vaak langs, maar laat niet altijd een berichtje achter.
Peet zei…
Ze zijn geweldig, Anja!!!
Ingen zei…
Wow wat een gaaf papier en die lintjes zijn te leuk :D Mooie LO heb je ook weer gemaakt.
Je@net zei…
Leuk lootje Anja!
En wat een leuk prijs.....goed idee om er bijpassende spulletje bij te kopen ;-)