Je hebt van die dagen

dan wil het gewoon niet lukken. "Moest" de kaartsketches van 2sketches4you en CPS nog maken en of het nu ligt aan de sketches die ik niet gemakkelijk vond dit keer of aan het papier of aan het weer of ............. Vertellen jullie het me maar ik ben er niet echt blij mee maar zie ook geen kans om nog nieuwe kaarten te maken dus laat het hierbij. Zie dat ik beide sketches gedraaid heb dus daar kan het misschien ook al aan liggen, hi,hi. Misschien moet ik ook gewoon eens orde op zaken stellen en m'n kamer eens goed onder handen nemen,zei ze voor de zoveelste keer, sjucht. Het is een chaos,een puinhoop maar heb voor deze kaarten een blok van deja view uit de kast gehaald en ach dan word daar ook eens wat mee gedaan.
Niet langer zeuren hier komen ze.

Sketch van Kazan van 2sketches4you;

Mijn uitwerking;

Gebruikte materialen;
Cardstock; bazill wit. p.p.; designersblock 8x8 deja views fresh print cherry, punch outs van deja view, grote brad van creative cafe, vlinderstans double do, cuttlebug embossingfolder swiss dots, fiskars borderpons fleur en threading water en american crafts thickers.


De sketch van het CPS-blog;

Mijn uitvoering;


Gebruikte materialen;
Cardstock: bazill wit, p.p. deja view designersblock 8x8 fresh print cherry, punch out corners deja view, stempels van hero arts en prima marketing.

Reacties

Eveline zei…
Ik ken die dagen ook Anja, mijn kaart is ook pas net klaar voor CPS. Maar ik zou het niet erg vinden om jouw kaarten op mijn verjaardag te krijgen, ik vind ze leuk!
Eveline.
Tami zei…
Popped over from CPS....both of your cards are adorable!!

Have a beautiful day!!
Anoniem zei…
Ik vind het wel meevallen hoor Anja !! Ze zijn prachtig, vooral die eerste is erg leuk !
Kazan Clark zei…
Anja what are you talking about - this is gorgeous! I love the circle and the flower. Your work is amazing!
Hugs
Kazan
Lea L. zei…
Lovely job on both cards! Great job with the sketches!

~Lea
cheryln zei…
looooooove both these cards!!
Linda Beeson zei…
You did such a great job on both sketches! WOWIE, love your cards! Great take on that CPS sketch.
Wilma zei…
Ik vind ze wel mooi hoor! vooral die van 2s4y! Herkenbaar trouwens, zulke dagen, vooral als iets 'moet'....
Monique/bloem zei…
He gelukkig, dacht ik toen ik jouw verhaal begon te lezen net, ik heb dat dus niet alleen, bij mij wil het ook niet lukken deze week, maar als ik dan jouw kaarten zo zie zak ik nog dieper in mijn dip denk ik. Ik vind ze echt heel mooi!!
Nou ik nog, wish me luck! :)
Karin zei…
Wat maak jij toch een mooie kaartjes! Superleuk. Daarom heb ik voor jou een verrassing op mijn blog staan, als kleine blijk van waardering.
Groetjes,
Karin
Romy zei…
Ik heb de laatste tijd ook wat minder scrapmojo. Dan wil het gewoon niet lukken. Gelukkig begint het deze week weer een beetje terug te komen:)

Je kaartjes zijn weer super! Erg leuk papier ook.
Martha zei…
Ik heb die dagen regelmatig! Maar jouw kaarten worden dan echt wel heel mooi hoor! Vind ze prachtig, vooral de eerste kaart.
Prettig weekend.
Martha
These are fabulous! I love the color combinations!
~amy~ zei…
Great cards...both of them!!!