Nog een dare, tevens persoonlijke challenge en twee card-cj's

Op het SA-forum doe ik weer mee met een persoonlijke challenge. Dit houd in dat je met een groepje van 6 bent en om beurten mekaar uitdaagd tot het maken van een lay-out.
Ik werd deze keer door Karin uitgedaagd en dit was haar opdracht;
Anja, ik wil je vragen een LO te maken met een zwarte basis. Verder mag je alleen de kleuren wit en roze op je LO gebruiken en mag je geen kant en klare letters gebruiken (geen chipboard, stickers of thickers dus) voor je titel en/of jounalling. Wel zelf gemaakte letters natuurlijk. Ook wil ik drie lintjes zien en een stukje stof.
Deze opdracht krijg je van mij, omdat het volgens mij geen kleuren zijn die je vaak gebruikt en omdat ik zag dat je normaal best veel gebruik maakt van thickers.


Leuke opdracht en ben van het week-end meteen aan de slag gegaan. Heb hem gecombineerd met de DARE-opdracht waarbij we weer een songtekst moesten gebruiken en dit keer van John mayer DAUGTHERS ook deze vind je op m'n playlist.
Denk dat ik wel aan de opdracht heb voldaan ik heb de titel met foamstempels en verf gedaan, wel heb ik chipboard gebruikt maar dat is voor de embellishments.
De drie lintjes zitten aan het takje chipboard van de bloemen. De bloemen zijn van stof (dankjewel Ellemieke) en het zwart-wit strookje is ook van stof van Manita.De bloemen zijn gemaakt naar aanleiding van een tutorial van Natasja bedankt hiervoor.
Als jullie ze ook willen maken moet je even naar de blog van cosmo cricket gaan daar vind je een leuk driedelig filmpie met uitleg hoe je de bloemen maakt.


Gebruikte materialen;
Cardstock, scalopped zwart bazill, p.p. october afternoon good cheer, cosmo cricket twist and shout, making memories love notes,prima marketing strass swirls roze, chipboard fancy pants, foam stempels creative imaginations twanger, roze verf, zwarte en witte fineliner, double do vlinderstans, stof, lintjes.

Ook start er weer een nieuw card cj op het SA-forum en aangezien ik veel plezier heb beleefd aan het vorige heb ik me hier ook weer voor opgegeven. Mijn thema is favoriete broodbeleg. Ik ben een echte broodeter en kan genieten van een heerlijk belegde boterham.
Ben benieuwd wat iedereen graag op z'n brood heeft.Om de twee weken word het cj doorgestuurd dus als het allemaal goed verloopt heb ik na 16 weken m'n brood weer terug.

Hierbij nog een overzicht van het vorige card-cj. Hier was mijn onderwerp m'n favoriete vervoermiddel. Wil nogmaals iedereen bedanken voor hun bijdrage aan dit cj leuk hoor.
Zo nu ga ik er weer vandoor want er liggen weer een aantal wekelijkse kaartsketches op me te wachten,hi,hi.
Dus misschien morgen weer tot dan.......

Reacties

Romy zei…
Wat is je lootje mooi geworden! Inderdaad erg anders dan we van je gewend zijn, maar daardoor niet minder mooi. Ook je card cj is prachtig. En de card cj die jij hebt ontvangen is leuk zeg. Een erg mooie herinnering.
Wilma zei…
Die lo is zó gaaf!!!! En je boterhammetje vind ik om te smullen!!!
Anoniem zei…
Hoi anja,SUPER de lo....WAUW.
groetjes,Lean.
Wat een prachtig lootje is dat geworden zeg, heel mooi! En je Card CJ is ook super...

XOXO Peter