CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

woensdag 27 mei 2009

Allestelt/designwerk voor Marianne en 2sketches4you

Het is weer woensdag, nee niet gehaktdag, maar allesteltdag. De opdracht voor deze keer was maak een lay-out in een afwijkende maat en afwijkende vorm.
Ik heb gekozen voor 25x25 cm en een frame-vorm.
Dit lootje is gemaakt voor Marianne( MadeByMaly ) met het mooie graphic 45 papier.Gebruikte materialen:
P.P.: graphic 45 communique en fashionista, kant, beige waxkoord, prima marketing flowers, brads, letterstickers van my little shoebox, kartelschaar.


Heb nog een lootje voor Marianne gemaakt met het mooie Bo Bunny papier Alissa.
Het is een lift van een lootje voor de online crop op het SA-forum d.d. 12 mei. Heb hem wel schaamteloos gelift maar ach beter een goeie lift dan geen lootje.Gebruikte materialen:
Cardstock: wit bazill, p.p. bo bunny alissa, sheer cirkels van yellow bicycle, rub-ons van yellow bicycle, sheer vogeltjes van maya road, zwarte fineliner.


De uitvoering van de sketch op het 2sketches4you blog hebben jullie natuurlijk al gezien maar ik heb ook de bonussketch gemaakt van Angela Robledo;

Ook hier weer gebruik gemaakt van de rubber stempels van starving artistamps. Als je naar het blog van 2skeytches4you gaat zie je daar een code om de stempels met korting te bestellen.
Mijn uitwerking:


Gebruikte materialen:
cardstock: wit bazill en zwart bazill, p.p. bo bunny alissa,stempels starving artistamps butterfly en you're super, roze kant, zwart waxkoord, transparante knoop van 7-gypsies, fiskars borderpons apron lace, stickles, zwarte stazon inkt.


Nu snel verder met m'n opdracht voor het SWAT-blog.11 reacties:

Berdien

Prachtig allemaal weer !!! Je bent lekker bezig !! Je kaart is geweldig !!!

Romy

Wat een gave dingen heb je weer gemaakt!

Angela

Oh Anja, this is beautiful, I love the circle shape and the butterfly.

Kazan Clark

and THIS is why we love having you on our team! Your work is AMAZING.
Hugs & Thanks for playing along with the bonus sketch too.

Cindy

Beautiful...beautiful card, Anja!

KimmyS
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
KimmyS

Sorry, that was me earlier with a typo so I had to delete.

Anja, every time I visit your blog I am in AWE about your creativity and today is no exception. The layouts are wonderful and the card for the bonus sketch is out of this world

~Lori (loree2000 SCS)

Anja...every project is just stunning! I hope you submit ypur work!!

~amy~

gorgeous projects!

disa

徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿

文章

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色