Juffen- en menerendag

Each year the teachers at school celebrate their birthday on the same day all together. So Susanne had to make some gifts for the teacher's. We bought some delicious strawberries and we made a puzzle with her picture. I had to help her a lot because it was not the easiest task.
I used the lovely october afternoon papers provided by Marianne as designwork.
Elk jaar vieren de leerkrachten hun verjaardagen gezamelijk een paar weken voor het einde van het schooljaar. Dus moest er een kadootje komen. We kochten heerlijke aardbeien hier in de beurt en hebben samen geknutseld. Het was een heel gepuzzel om de puzzel te maken en ik moest Susanne dan ook veel helpen maar het resultaat is wel leuk geworden. Heb hiervoor zo'n pakje puzzelstukjes gekocht bij de action.
Ook is dit weer voor Marianne (madebymaly) als designwerk.


Gebruikte materialen:
puzzelstukjes action, p.p; october afternoon rocket age, spellbinder shapeabilities ster, jenni bowlin letterstickers, digitale stempels van Margriet.

Reacties

M@rjan zei…
Wat leuk dat jullie dit samen hebben gedaan! Ik vind het resultaat erg leuk en die juffen en meesters zullen er erg blij mee zijn!
Zulke puzzeltjes heb ik ook nog liggen, volgend schooljaar maar eens iets mee doen met de groep.

Groetjes, Marjan
Brenda zei…
Wat mooi geworden en wat een leuk idee!
Cornelie zei…
Onwijs leuk!! en wat is je blog gezellig geworden!!!
Groetjes Cornelie
Romy zei…
Wat een leuk idee om zoiets samen te maken voor de leerkrachten. Het ziet er prachtig uit. Daar zullen de leraren vast superblij mee zijn.
Angèle zei…
Dat lijkt me een klus, maar het resultaat is wel heel leuk!
Je blog ziet er vrolijk zomers uit Anja; leuk!

Groetjes, Angèle
Margriet zei…
Wat een superleuk cadeautje zeg!! En wat een origineel en gezond idee die aardbeien. De juf van Jorg viert morgen haar verjaardag en ik ben niet verder gekomen dan een gekocht kaarsje met houder.....

Groetjes,
Margriet