Dutch card lovers

And over to the new challenge at dutch card lovers for this week. This week it was my turn to make the challenge. This is what I came up with. It thought it would be nice to give you all the opportunity to lift one of the DT-members from our blog. So pick one and either lift a card from their blogs or from the dutch card lovers blog. Please mention who you lift and what card.
En vandaag de nieuwe challenge van het dutchcardlovers blog. Deze keer was het weer mijn beurt. Het leek me leuk om jullie allemaal eens in de gelegenheid te stellen om een kaart van een van ons te liften. Dus kies een van de DT-leden van het dutchcardloversblog en lift een kaart. Of van hun blog of van het dutchcardloversblog dat mag natuurlijk ook. Geef je wel even aan wie je lift en welke kaart.

The sponsor for this week is de Scrapheap.


And this is their prize;


I lifted a card by Angele;
Ik heb een kaartje van Angele gelift;


My take;
Mijn uitvoering;


Gebruikte materialen:
Cardstock; wit, bruin en rood bazzill ,p.p; pink paislee, stempels ginaK design,

Reacties

M@rjan zei…
Leuke challenge! Mooie kaart van Angèle en jouw uitvoering is al niet zo geslaagd! Mooi!

Groetjes, Marjan
Angèle zei…
Een hele leuke challenge Anja! Gaaf jouw kaart. De kleuren vind ik prachtig. Gek is dat...ik ben nog niet toe aan herfst-kleuren. Ik wil de zomer nog even vasthouden;)
Ik hoop dat er veel deelnemers op deze uitdaging af komen.

Fijn weekend, Angèle
Anoniem zei…
Prachtige lift Anja !!!! Ik ga eens rondneuzen op jouw blog, want ik vind het wel een uitdaging om jou een keertje te liften ! :-)
Groetjes Berdien
José zei…
Hele gave challenge en ik hoop dat ik tijd heb om mee te doen.
Je lift is erg mooi. Prachtige stempel en leuk dat verschillende designpapiertjes!
Groetjes, jose
Romy zei…
Ik vind het een superleuke uitdaging! Hopelijk vind ik weer eens de tijd om mee te doen deze week:) Jouw kaartje is trouwens ook supermooi!
Maaike zei…
Dat is een gaaf kaartje Anja!