Liftchallenge # 5

I already played along with the liftchallenge over at the blog from Nadine and Cornelie, but I didn't do any stitching and that's wath it's all about at this card. I so love the cards Margot makes she is such an artist with thread and needle so I simple had to make another card with stitching. And I think it turned out not too bad.
Ik had al een kaartje ingestuurd voor de liftchallenge maar ik kon het toch niet hebben dat ik hier niet op geborduurd had aangezien het toch echt om dit borduren ging. Ik ben een grote fan van Margot d'r werk ze is echt een kei in het gebruik van naald en draad. Dus bij deze m'n tweede kaartje voor deze lift en het is geeneens zo slecht geworden.

Margot's kaartje;


My take;


Gebruikte materialen;
Cardstock; wit bazzill, p.p; papier action, oranje lintje, letterstickers my little shoebox, borduurgaren, stempeltjes bampop.

Reacties

Scrapchickies zei…
Die geborduurde vogeltjes zijn erg schattig geworden! Groetjes Joyce
Cornelie zei…
Hij is cute!! Wat een schattige vogeltjes! En wat tof dat je de moeite neemt om nóg een kaartje te maken! Heel erg leuk!! Dank je wel!
Groetjes Cornelie
M@rjan zei…
Heel erg leuk dat je nog een kaartje maakt, maar dan met borduurwerk erop. Superschattig zijn je vogeltjes, gaaf kaartje, Anja!

Groetjes, Marjan
Anoniem zei…
Erg leuk !! Wat een lieve vogeltjes !!
Groetjes Berdien
José zei…
Ik vind het hartstikke tof dat je de moeite neemt om ook nog een borduurkaart te maken Anja! Die vogeltjes zijn snoezig. Erg lief gecombineerd met de vleugeltjes. Heel mooi gelift en gaaf dat je nog een keertje meedoet.
Wilma zei…
O wat lief!!!!!!!!!
Nadine zei…
Super leuk dat je de moeite hebt genomen nog een kaart te maken en dus te borduren! Hij is super schattig!
Och, wat een schattige vogeltjes!! Leuk gedaan! Super kaartje!
Groetjes, Wendy
Margot zei…
geweldig die vogeltjes!!!!!!! ik ben er weg van!!!