CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

donderdag 26 april 2012

Liftchallenge # 15 -2

In my previous post I showed you my take on the liftchallenge. But I was told I hadn't used an image on my card so here is my new take on the challenge. I used a digital image by Margriet from that lovely owl and paperpieced it. The wings I embossed with a cuttlebug embossingfolder swiss dots and as finishing touch I used some wiggly eyes and another butterfly.
Hope they approve this one.
In mijn vorige post liet ik mijn uitwerking van de liftchallenge zien maar ze zijn streng en helemaal terecht natuurlijk. Het stond tenslotte ook in de voorwaarden, ik heb geen plaatje gebruikt. Dus hier mijn nieuwe uitwerking van de challenge dit keer met een digitaal plaatje van een uil. Ik heb hem gepaperpieced en de vleugeltjes geembosst. Van die leuke wiebeloogjes en een vlindertje en mijn plaatje is af. Hoop dat deze goed is.

The card to lift;
Het te liften kaartje;

My take;
Mijn uitvoering;Gebruikte materialen; Cardstock; wit en kraft bazzill, p.p; my mind's eye, digitale afbeelding uil Margriet, sentimentstempel papertrey ink, marianne design stanzen, quickutz en cuttlebug embossingfolder polka dots en swiss dots, wiebeloogjes, houten vlinders xenos, twine, borduurgaren.

9 reacties:

Cornelie

Joepie!! Wat goed zeg!! Zo geweldig dat er dan hoppa, gelijk een ander exemplaar mét plaatje wordt gemaakt! Echt super! en mooi!! de vorige was ik al weg van..maar deze doet er zeker niet voor onder! Heel erg bedankt Anja,ben weg van het uiltje, helemaal TOP!
Groetjes Cornelie

Nadine

Anjaaaaa!!! Wat super leuk en sportief van je om nu een versie te maken mét plaatje! Dat waarderen we heel erg! Helemaal te gek! Je kaart was al mooi, nu issie nog super leuk ook met dat uiltje erbij!!!

Bedankt voor het meedoen!

José

Ik sluit me helemaal aan bij de dames! Wat ontzettend tof dat je meteen aan de slag gaat en het ook zo sportief opvat! Ik vind deze versie ook helemaal te gek! Ben dol op uiltjes. Helemaal leuk!

Marja Sch

Geweldig zo leuk gedaan.

cnelson

Does not get cuter than this!!! LOOOOVE!

M@rjan

Zo leuk dat je een nieuw kaartje gemaakt hebt! Ja, we zijn streng, haha. Maar deze is zeker helemaal goed en een superkaartje! Wat een schatje, dat uiltje!

Groetjes, Marjan

corry'kaart

nou ans in mijn ogen is ie prachti geslaagd en erg mooi van kleur!
groetjes van corry

Yvonne

De vorige kaart vond ik al heel erg leuk, maar deze is net zo leuk, hoor! Dat uiltje is wel super schattig. Via de liftchallenge ben ik op je blog gekomen. Leuke kaarten maak je, zeg. Ik ben volger geworden. Groetjes, Yvonne

KarinsArtScrap

een geweldige kaart anja.

groetjes karin