Cards en scrap # 181 Eet smakelijk



Team turkoois is on turn with this new challenge over at the cards en scrap blog. We had to make a recipe on our project.
Team turkoois is weer aan zet bij deze nieuwe challenge en dit keer moesten we een receptkaart maken of een recept verwerken op onze layout.

The sponsor for this week is Stempelfeest.
De sponsor voor deze week is; Stempelfeest.



For inspiration and the prize take a look at the blog.
Voor de nodige inspiratie en de prijs neem maar snel een kijkje op het blog.

 
Gebruikte materialen;
Cardstock; kraft en wit bazzill, p.p; basic grey, making memories, studio calico en my mind's eye, papertrey ink die, martha steward vlinderponsen, stempel met vlinders studio calico, washi-tape, twine, sateprikkers., letterstickers making memories.
 
Zal voor de liefhebbers het recept hier even neerzetten daar het slecht te lezen is.
 
Ham/kaas vlinders
+/_ 30 stuks.
 
Benodigdheden;
1 pakje mon chou
1/4 paprika.
10 sprietjes bieslook,
6 plakken langwerpige ham
peper en zout naar smaak.
1 pak zoute kaasvlinders.
 
Bereiding;
Roer de monchou los en knip de bieslook erboven fijn.
Breng op smaak met peper en zout.
Snij de paprika in lange smalle repen en dep hem droog.
Besmeer 3 plakjes ham met het monchoumengsel.
Leg deze op mekaar en hierop in het midden in de breedte de reepjes paprika.
Rol nu de plakken ham aan beide korte zijden naar het midden toe in een vlindervorm.
Rol het geheel stevig op in aluminiumfolie en plaats het gedurende een nacht of een aantal uren in de koelkast.
Vlak voor het nuttigen de rollen in plakjes snijden en op de vlinders leggen.
 
Een heerlijk borrelhapje, eet smakelijk./
 

Reacties

Miranda V zei…
Leuke opzet met de foto's en de tags, mooi ook hoe de achtergrondkleur bij de foto's past.
Je@net zei…
Leuke lo, Anja, en wat een lekker recept!
Els zei…
Super wat een pracht creatie en een overheerlijk recept.
Groetjes,Els
Tinie zei…
Ziet er erg leuk en lekker uit, Anja!! Ga ik ook een keer proberen!
Groetjes Tinie