Liftchallenge 159

 En wederom op de valreep nog twee kaartjes voor het liftchallenge blog.


Voor het eerste kaartje heb ik nuvo jewel drops gebruikt met onderstaande stencil. het lukt me nooit om met wat voor nuvo drops dan ook van die mooie drops te maken ik krijg er altijd weer een sliertje aan. dus heb ik ze nu gewoon als een soort paste gebruikt met de stencil. daarna heb ik met een die eieren gestanst vind het wel een leuk effect geven zo.Voor het tweede kaartje heb ik nuvo glacier paste en twee kleuren nuvo embellishment mousse gebruikt met onderstaande stencil. Ook hier weer met een die eieren in verschillende maten gestanst.Reacties

Gaaf Anja, vooral je onderste kaartje! Mooi de structuur op de eitjes. Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge!

Wat nogal wel eens wil helpen om mooie drops te krijgen is tegen de onderkant van je kaartje tikken als je ze net gezet hebt. Dan lopen ze uit tot een vloeiend vormpje.
Wat een lieve paaskaartjes Anja! Ik val ook altijd voor die mooie glimmende potjes van Nuvo maar gebruik ze (buiten de drops om dan) niet zo vaak. Ik heb er nooit aan gedacht de drops ook als een paste te gebruiken, leuk idee!! Dankjewel voor je bijdrage aan de liftchallenge.
Cornelie zei…
Ha, daar was je dan toch nog ;-))
Ik val ook voor je 2e kaartje. Heel tof gedaan.
De Nuvo drops heb ik ook wel eens als pasta gebruikt, maar de flesjes gaan dan wel heel snel leeg.
Tof dat je er weer bij bent Anja, dank je wel!